Тя е във връзка със Стоян Копривленски от около месец, а той беше пръв приятел на бившото й гадже Дани Илиев. Гери-Никол още не може да забрави как Илиев я захвърли като непотребна вещ преди няколко години и пет пари не даде за парите или връзките на татко й.

Това разлигавената Гери не успя да преодолее лесно, защото яко удари по егото й. Мнозина са убедени, че тъкмо затова се е хванала със Стоян - за да натрие носа на бившия си, а не от любов. Певицата го открадна от гримьорката Алекса, която бе гадже на покойния Денис Теофиков... Абе, както и да го погледнеш, все едно гледаме "Дързост и красота", ама без дързостта и без красотата.

Навръх РД: Обявиха Гери-Никол за "най-отвратителната" усмивка! (ето защо + как се натиска с гаджето - СНИМКИ)

Защото лиготиите на певицата нямат нищо общо с дързост или сила на характера, а оперираната й и наблъскана с какво ли не муцуна, няма общо с красотата. Точно това заявиха потребители в нета след снощните й снимки, на които тя отново се хили нагло и откровено просташки. В усмивката, ако това може да се нарече усмивка, няма грам женственост, нежност и класа - нищо! Само простотия.

Навръх РД: Обявиха Гери-Никол за "най-отвратителната" усмивка! (ето защо + как се натиска с гаджето - СНИМКИ) - Снимка 2

Тя показа как още малко ще "оправи" приятеля си пред тортата, а потребители я обявиха за "най-отвратителна" усмивка. "Ако имаше конкурс, щеше да го спечелиш със сигурност. Хилиш се като някоя проста пача, не се ли виждаш отстрани, бе?!", потресени са в нета.