Елен Колева днес навършва 31 години и буквално шашна приятелите си!

Синеоката актриса и участничка в шоуто "И аз го мога" Елен Колева направи фурор сред приятелите и близките си навръх своя личен празник. Днес тя има рожден ден и навършва 31 години. Вместо да получава подаръци обаче, Елен Колева първа пожела да направи подарък на останалите като се похвали с предстоящата си сватба.

"Ще се омъжвам тази година. Мечтата ми да бъда булка и да създам семейство най-после ще се сбъдне", сияе Елен Колева като окончателно доказа, че е оставила бившия си Александър Найденов в миналото, където той е "погребан" завинаги.

[caption id="attachment_338247" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева ще вдига сватба тази година, убедена е Оксана[/caption]

Новината за сватбата на Елен Колева ошашави всички, но самата тя е не по-малко изненадана от нея. Защото бракът й бе предречен днес от видната астроложка Оксана Станчева, която се включи с хороскоп на Елен Колева директно в студиото на Гала в "На кафе".

"Елен, ти наистина ще се омъжиш тази година. Бракът ти е сигурен и излиза като най-категоричното нещо в хороскопа ти. А съпругът ще е чужд, не нашенец", предсказа Оксана Станчева на изумялата от радост актриса.

Под думата "чужд" астроложката поясни, че няма предвид точно чужденец. Бъдещият любим на Елен Колева може и да е с български произход, но човек, който е получил образованието си и дълго време е живял и работил зад граница. Думите на Оксана Станчева накараха чаровната синеочка да подскочи на стола с 32-каратова усмивка, а дори Гала не се сдържа и й честити предварително.

След края на предаването, Елен Колева така силно била повярвала на думите на Оксана, че тази тема била единственото, което се скъсала да обсъжда с приятелките си. А и как да бъде иначе, след като всички знаем какъв ад изживя след края на връзката си със Сашо Майонезата и всички обиди и клевети, с които той реално съсипа името й пред хората.

Сега остава само да чакаме и да видим истина ли ще се окаже пророчеството на Оксана към Елен Колева. А и няма ли в последния момент Майонезата да прояви неистова ревност и да пожелае да си я върне обратно. Е, тогава вече ще стане интересно...