Рожденичка днес е Камелия, която чукна 53 лазарника. Певицата признава, че това е един от най-щастливите й празници, защото ще го прекара не само с любимия си Цветин, но и със сина им Баян.

Колкото до възрастта, Ками е категорична, че за нея цифрите не са от значение, а е важно как се чувстваш чисто физически и в духовен аспект. "Има хора, които са рухнали и едва пъплят на по 20 години, а има и такива, които над половин век и отгоре са жизнени, енергични и цъфтят. Всичко е строго индивидуално и субективно", убедена е Камелия.

Тя сподели, че празника си ще прекара в уютна и домашна атмосфера, а и казва, че работата й е достатъчно напрегната и шумна, за да иска и на рождения си ден да е заобиколена от хора и глъч.

"Ще си бъдем само най-близките, така съм свикнала от доста време и не смятам да променям навиците си. Добре ми е и ми е хубаво така", казва Камелия, а после хвърли най-неочакваната "бомба".

Тя призна, че след дълги години, в които с Цветин са били вегани, а после вегетарианци, днес са се присъединили към "нормалните" хора и... отново ядат месо.

"Агнешко, телешко, свинско - всичко си хапваме вече, но гледаме да е домашно и да е натурално отгледано, а не бъкано с хормони", призна Камелия.

Източник: Галерия, Crimesbg.com