На 51 години става днес Димитър Рачков - да е жив и да е здрав! Другото си го има, както казват хората. А преди часове той лично потвърди, че има и любов в живота си. Да, Рачков призна, че е във връзка, но сподели, че вече лично се е убедил как любовта и щастието наистина си "тачат" тишината.

"Имал съм все показни връзки. С Мария беше неизбежно, но с последвалата сбърка аз може би. Днес съм доста по-мъдър, по-опитен и обигран, за да знам, че не бива много-много да се разпростираш за любовта си, ако искаш да я запазиш. Наречете ме суеверен, ако щете, но съм парен и кашата я духам", смее се Рачков.

Той обаче направи нещо неочаквано като заяви, че когато двама души във връзката са интелигентни, то няма начин да не останат в добри отношения, дори и да се разделят. Ноо... но това се отнасяше за първата му жена, от която е синът му. Толкова!

Колкото до най-прясната му бивша - Анита Димитрова, Митко Рачков се изказа твърде странно. Той сподели, че обикновено може да преценява хората от първите няколко срещи, но, разбира се, е имал и провали.

"В 99 от случаите отлично съзнавам какъв човек имам срещу себе си, но да - остава един случай, в който се лъжа и бъркам", каза Рачков и беше категорично, че става дума именно за Анита.