Актьорът с медицинско образование не ще и да чуе за още едно бебе

Наум Шопов – младши, който има 3-годишна дъщеря  Амая от годеницата си Теа Минкова, не мисли за други наследници.

 

Не само той, а и Теа многократно са отбелязвали, че не планират повече бременности. Водещият на „Ергенът“ е категоричен, че имат едно дете и то им е предостатъчно. На този етап от живота си актьорът с медицинско образование не ще и да чуе за още едно бебе

 

Наум Шопов-младши изненадващо: Не искам повече деца!

Макар да завърши медицина, Наум я заряза и към момента се изявява като актьор, тв водещ и инфлуенсър. Към днешна дата е с половинката си в Дубай, където снима нов филм на режисьора Ники Илиев, който е вдъхновен от истинска история на параолимпиеца Михаил Христов, който печели първия си медал на международно състезание и подобрява европейския рекорд по скок на дължина.

 

Наум Шопов-младши и жена му рядко ходят на почивки в чужбина, тъй като не искат да вадят пари от собствения си джоб. Като инфлуенсъри, те са свикнали да проучват всичко на аванта. Припомняме, че през есента Шопов замъкна цялата си рода в Турция, където се снимаше „Ергенът“.

 

Откакто се изявява като инфлуенсър обича да получава всевъзможни екстри в замяна на реклама. Мълвата носи, че дори е отложил сватбата си, тъй като не се е намерило заведение, което да спонсорира празничната гощавка.

 

Шопов сподели, че оставя медицината на заден план и за момента няма планове да работи като лекар. Очевидно е преценил, че инфлуенсърството е далеч по-леко занимание, а и освен това доста по-доходоносно, затова е зарязал трудната докторска професия.

Източник: Уикенд