Наум Шопов-младши съвсем наскоро посочи, че не планира да има повече деца, но изглежда е променил намеренията си.

 

Последователите на талантливия лекар, актьор и водещ заподозряха, че неговата съпруга Теа Минкова може би отново е бременна. Теа, която има дълга коса и прекрасна визия, сподели, че в продължение на няколко месеца е прекратила консумацията на алкохол. Също така прави впечатление, че напоследък се снима в по-широки дрехи и изглежда по-обрана откъм предизвикателни пози. Така тя подклажда допълнително мълвата за евентуална бременност.

 

Наум Шопов младши чака второ дете?

„Теа май е бременна. Личи й. Личеше й и на една друга снимка”, „Само на мен ли ме се струва, че наистина е бременна?”, пишат последователи на семейството в Инстаграм. Засега двойката мълчи по въпроса. Ако наистина Минкова чака дете, вероятно скоро ще го разкрие.

 

Наум е споделял, че когато щерка му Амая се появила на бял свят, той често отсъствал от вкъщи заради снимките на сериала „Откраднат живот”, които продължавали до късно през нощта. Жена му почти сама отгледала бебето през първата година от живота му.

 

„Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Наложи се постепенно да изградя връзка с дъщеря ми, защото по това време не ми виждаше очите”, разказвал е водещият на „Ергенът”. С второто дете обаче смятал да е различно.

 

Половинката на Шопов не е потвърдила, че е бременна, но пък е споделяла с аудиторията си, че от известно време е спряла спиртните напитки. „Дори и една чаша вино вечер ме правеше неспокойна, демотивирана и в някаква степен зависима“, коментирала е Минкова.

 

В момента родителите обикалят Гърция с кемпер. С тях е и дъщеря им Амая, която се роди в края на 2019 г. Момиченцето вече ходи на детска градина и е готово да посрещне братче или сестриче.

 

Наум и Теа се познават от ученици и са заедно повече от 10 години. Те се сгодиха преди 5 лета, но така и не стигнаха до сватба. В началото имали желание да организират тържество с много гости, но настъпването на пандемията осуетило плановете. им. После рутината ги увлякла и съвсем забравили за намеренията си, а идеята за венчавка останала на заден план.

„Отказахме се да правим сватба, поне на този етап. Ние сме семейство и без подпис в гражданското”, коментирал е Шопов.

 

Младите родители започнали опитите за първо дете скоро след годежа си. Тогава най-сетне се

почувствали стабилни във финансов план. Наум успешно завърши медицинското си образование, макар че сега не практикува, а се занимава с куп други ангажименти, които му носят много добри доходи. Благодарение на инфлуенсърската си дейност с половинката му си купиха просторен апартамент, който обзаведоха по последна мода.

 

С днешна дата Шопов се е отказал от медицината, макар че по думите му е завършил с пълно отличие. Водещият на „Ергенът” сее ориентирал към шоубизнеса, защото е по-доходоносен. Той се снима в реклами, филми и тв предавания. Звездата от „Откраднат живот” се похвали, че е получил покана да участваи в чуждестранен сериал. Това е ново предизвикателство за него, защото поредицата е на английски език.

 

Наум е споделял още, че е работохолик. Той все още се учел кога да слага границата с личния живот. Обичал да разпуска с тренировки във фитнеса, но неотдавна му се наложило да прекъсне за известно време, защото получил контузия на рамото. Тогава дори не можел да вдига детето си, камо ли да блъска тежести в залата. Шопов преминал тежко през този период, защото липсата на спорт се отразила зле и на психиката му. Тогава решил да откаже цигарите и да обърне малко повече внимание за здравето си.

 

Инфлуенсърите често пътуват с детето си, по-рядко го оставят на грижите на някоя от бабите. Понякога помага и сестрата близначка на Теа – Ая Минкова, с която са много близки.

Източник: Уикенд