Наум Шопов и Теа Минкова разлютиха мрежата

Младото семейство се превърна в прахосмукачка, тоест лапат всичко, което може да рекламират.

Те дори са минали на втора фаза, да изнудват хотелиери и ресторантьори за пари.

С последната постъпка младото семейство буквално заора дъното. Те съобщили на феновете си, че отиват към морето, в Обзор. Само че си нацелили хотел, който предлагал две нощувки със закуска за два бона.Той бил особено обичан от хора от тяхната черга и ето защо.

Двойката веднага го ловнала и дори снимала видео на безумните цени, които предлагал въпросния хотел. Не минало и един ден, Теа и Наум изтрили въпросното клипче, пуснато в канала за споделяне и запели коренно различна песен.

Те се скъсали да хвалят този същия хотел, който само преди ден яко наплюли. Възвисявали до небесата условията, предлаганите екстри, както и нощувката, която може да си позволиш, ако споделиш с приятели, припявали те в канала.Само че този път зрителите не се ловнали.

„Може ли толкова да изнаглеете и да паднете ниско! За пари сте готови на какво ли не!Всички ви разбраха какви продажници сте и колко сте нечестни.Обикаляли сте като гладни кучета и пак сте намерили начин да получите безплатна нощувка.Супер смешни и жалки сте!“, наковаха ги последователи. И вече са им лепнали прякора Телешопови.

Източник: Уикенд