Все сме чували, а и всеки си мечтае за това да срещне сродната си душа и да остане с нея завинаги. Е, на малцина им се получава, но сред тези малцина, определено са Камелия и Цветин.

Двамата са живото доказателство, че когато хората са един за друг, не само нищо не може да ги раздели, но и си остават верни завинаги. Певицата и мъжът й са заедно повече от 20 години и нито веднъж не се е чуло единият да кръшне на другия. Напротив - не могат да дишат един без друг, живеят, а и работят заедно. Нищо, че Ками е доста по-възрастна от Цветин, който обаче също порасна с годинка...

Преди минути чалга дивата пусна снимки от партито, което е организирала за любимия си, по случай вчерашния му рожден ден. Цветин още няма 50 години, докато Камелия вече е на 54, но той не иска и да чуе да я заменя с "младо маце".

"Къде ще намери такава фурия като нашата Ками?! Тя е огън момиче, дивачка и абсолютна купонджийка. А и сега, когато вече семейството им е пълно и са с малкия Баян, са още по-сплотени", коментират близки до тях хора.

Разбира се, малчуганът не бе на празника на татко си, защото е още твърде мъничък, а и родителите му си дадоха на душата и се понапиха на партито, както сами си признали. А за Баянчо се грижили повече от добре бабите.

Източник: Crimesbg.com