Заряза Нойзи, орахати се и разцъфна. Мария Игнатова взе важното решение след пиянската изцепка на мъжа си, но не тя е причината за края. Това просто е било капката, от която чашата на търпението й преляла, разкриха близки до нея източници.

Както вече знаем, Игнатова натири Ивайло Цветков - Нойзи от бащината си къща и макар да не е подала все още молба за развод, изглежда и показва, че е щастлива сингъл. Бившата на Димитър Рачков изчаквала да минат празниците, защото в момента не й се занимавало с адвокати и бумащини.

Натири Нойзи и се орахати: Мария Игнатова показа колко е щастлива сингъл! (СНИМКИ)

Тя обаче, която винаги е бързала да сподели снимки с любимия, от известно време ходи и се снима навсякъде сама. Дори и вкъщи, пред украсената коледна елха, на която се радва с детски ентусиазъм.

Облечена в червено, като една руса Снежанка, Марчето цяла сияе и е видно, че присъствието на суетния й съпруг, когото всички наричат снобар, изобщо не й липсва.

"Рахатяса Мария, това е. Не можеш до безкрай да цъкаш с език и да се възхищаваш пред мъж, който само дрънка "умнотии", но реално не прави нищо. Теория без практика не става. Няма нов мъж в живота й, а и тя не иска и да чуе за поредния, който ще я разочарова", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com