Наталия Симеонова призна, че се чувства истински щастлива!

"Сватбата е велико нещо. Двама души да се врекат във вярност и да си обещаят да изживеят живота си заедно. Радвам се, че ми се случва пак" - тези думи на Наталия Симеонова се превърнаха в истинска сензация, след като Феята на любовта разкри неочаквана истина пред близките си хора.

Бившата водеща на "Море от любов" и "Предай нататък" призна, че се чувства истински щастлива, макар че няма да присъства на собствената си сватба, а на три други, на които обаче ще бъде нещо като орисница.

[caption id="attachment_335934" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова призна, че лудо обича сватбите - дано скоро се случи и на нея самата[/caption]

Въпреки че журналистът Витомир Саръиванов отказа да разкрие в ефир името на водещата на новото предаване на Нова телевизия "Женени от пръв поглед", Наталия Симеонова вече го направи пред най-близките си приятели, разкриха източниците. Останалата дълго време без работа телевизионерка най-сетне намери новото си поприще за изява и то е точно това, което й е на сърце - да събира хората и да помага за процъфтяването на любовта им.

След солиден кастинг и проучването на много хора, екипът на "Женени от пръв поглед" се е спрял на шестима души, които е събрал в три двойки. Всяка една от тях ще сключи брак още на първата си среща очи в очи, след което ще има на разположение един месец. Месец, през който да прецени дали може и иска да остане заедно, или ще се разведе по бързата процедура.

Двойките са специално подбрани с помощта на експерти психолози и духовни лица, а предаването наистина обещава да е интересно. Най-развълнувана обаче е самата Наталия Симеонова, която е избрана за водеща точно по тази причина - че е човек с дълбока душевност, който умее да пръска щастие и любов около себе си.

Колкото до самата Наталия Симеонова, припомняме, че наскоро тя изненадващо затопли отношенията си с любимия си и единствен мъж Денис Ризов. И само от рокаджията от "Ахат" зависи дали скоро Наталия ще се прехвърли от ролята на водеща в тази на булка на собствената си сватба.