Любовта на Наталия Симеонова и неверния й съпруг Денис Ризов е пословична

Двамата се вричат във вярност през 1999 година,  а са заедно от 1993 година. От брака си имат една дъщеря Виктория. Момичето им вече е на 25 и завърши психология в Софийската Алма Матер, а от 11 години е част от народния хор „Нуша“.

И докато Наталия Симеонова водеше предавания, свързани с любовта и разбитите сърца, музиканта от „Ахат“ живее от години в Темпа, Америка.

Дългокосият рокаджия изневери на Наталия много пъти, но винаги се грижеше за нея  и за единствената им дъщеря.

„Дълбоко в себе си простих на Денис за изневерите, но и той ми поиска прошка. Не сме се развеждали, ние двамата сме заедно.

Няма да крия, имаше периоди, в които блях дълбоко потънала, но разговорите лекуват. И ние двамата се излекувахме“, пърха от щастие журналистката.

В свое интервю бившата водеща на „Море от любов“ признава, че много обича Денис, който наскоро имаше юбилей и чукна 60 лазарника. А семейството отпразнува 25 години, откакто са заедно.

„Доверието, което някога съм му гласувала, трудно бих го дала отново на друг.Защото болката от предателството е непоносима“, изповяда се блондинката.

В нета коментират, че тяхната връзка е кармична и затова Наталия не спира да прощава на неверия си съпруг.

„Е, рокаджията поостаря  и клекна. Видя, че никоя жена няма да го боготвори така, както Наталия и миряса. Дано обаче пак не му щукне да хойка“, коментират зевзеци.

  Източник: Crimesbg.com