Наталия Симеонова призна нещо, което накара мнозина да я съжаляват

Водещата продължава да е влюбена в съпруга си Денис Ризов. Той живее в Америка, но двамата са в добри отношения  и тя винаги е разчитала на неговата помощ. За разлика от него, който върти гаджета на килограм, русокоската мъж не знае, след като се омъжила за него. Преди това тя е имала гаджета, като например Стенли, за когото си признава, но след сватбата-край.

Наталия Симеонова призна: Плаках, но отказах на този голям мъж!

Такава вярност и преданост в звездните семейства няма и вероятно няма да има и в бъдеще. При положение, че тя го либи, той обаче гледа на нея само като на приятелка.

Заради тази кармична преданост, някои го казват обреченост, Наталия Симеонова отказала и най-вълнуващо предложение за работа, дошло от мъж. И после дълго плакала. И всичко, заради любовта си към Денис Ризов.

А предложението дошло от гуруто в телевизията Хачо Бояджиев.След като нейното предаване „Море от любов“ било спряно, той й предложил работа в БНТ. Но не със същата заплата, каквато взимала в Би Ти Ви, защото ръководената от него телевизия била държавна. Но 1500 лева, по онова време, все пак не били малко пари, за да води нощния блок с Георги Любенов.

„Никой друг не ми предложи работа па онова време, единствен Хачо. Но му отказах. И плаках, плача и сега заради пропуснатия шанс, който аз си надробих“, връща лентата назад Наталия Симеонова.