За чаровната Наталия Симеонова няма спокойствие

Дълги години водещата на любовни предавания се раздаваше и таеше надежда, че ще се събере със съпруга си Денис Ризов. Музикантът обаче не спираше да я  кичи с рога, а тя да търпи безкрайните му изневери. Той от години живее в Америка  и върти успешен бизнес, но пък всеотдайно се грижи за съпругата и единствената им дъщеря Виктория.

Денис е толкова благодарен, че Наталия не само не може да го забрави, но и не иска да се разведе с него, нито си е хванала приятел, че постоянно спонсорираше предаванията, която тя водеше на екран.

Заради непрекъснатият стрес обаче Наталия Симеонова напълня и вероятно не може да свали излишните килограми, заради което ни иска повече да се показва по медиите.

Дъщеря им Виктория завърши психология в Софийската Алма Матер и родителите й дойдоха от Америка, за да присъстват на дипломирането й. След това спонсорираха бизнеса й- салон за красота на пъпа на столицата. Където тя сама гримираше клиентките си.

Вики упорито отказваше да следва пътя на родителите си, защото искаше да „грее със собствена светлина“. Но сега Виктория явно е направила рязък завой. Понеже  24-годишната Виктория  е една от сигурните участнички в „Гласът на България“ наесен.

Наследила красотата на майка си и таланта на баща си, но и опърничавия нрав на татко си. Дори била още по-ексцентрична и не искала и да чуе притесненията на майка си, да не се явява на песенното шоу през есента.

Източник: Crimesbg.com