Наталия Симеонова се бореше с наднорменото тегло в течение на години, докато накрая откри как да се отърве от него!

Лицето на обичаното "Предай нататък" Наталия Симеонова има повод за щастие и гордост като това не се дължи единствено на факта, че отново се върна на екран. Водещата и бивша половинка на Денис Ризов с удоволствие се похвали с първите си свалени 7 килограма от няколко години насам.

"Като по-млада винаги съм била слаба, затова наднорменото ми тегло впоследствие срина самочувствието ми на жена. Какво ли не съм опитвала - диети, глад, но нищо не помагаше. В един период дори се бях отчаяла и реших, че ще си ходя пълничка. Именно затова сега съм толкова щастлива, защото най-сетне открих начин, по който действително килограмите се топят от тялото ми", разкрива феята на любовта.

[caption id="attachment_339824" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова с право е горда от постижението си, продължава напред[/caption]

Наталия Симеонова започнала диетата на Виктория Бекъм и Бритни Спиърс, която е на почит сред звездите зад океана. А именно консумация на шейкове с кафяви водорасли. Лично Наталия Симеонова си ги поръчвала от чужбина, но обяснява, че кафяво водорасло под различни форми - дали шейкове, или таблетки, може да се намери и у нас.

"Кафявите водорасли имат в себе си голямо количество йод, а той е сред най-добрите вещества, които ускоряват метаболизма. Откакто го пия имам чувството, че горя калории и докато спя. Разбира се, съобразявам се много и с режима на хранене като гледам да спазвам поне основните правила - да се храня с малки порции, да пия много вода през целия ден и да не смесвам трудно взаимодействащи и разграждащи се храни", споделя чаровната Наталия Симеонова.

Тя си признава, че човек би подтигнал три пъти по-бърз и видим ефект ако заедно с храненето, наблегне и на спорта като прави упражнения, тренира във фитнеса или просто прекарва голяма част от деня си в движение. На нея обаче не й оставало време за това, а и не била спортна натура.

Въпреки всичко това, въпросните 7 килограма с помощта на кафявото водорасло, тя свалила за по-малко от месец, което е един наистина перфектен резултат.