Не без основание периодично възниква въпросът: „Какво се случва с брака на Наталия Симеонова и Денис Ризов?“. Двамата уж са разделени отдавна или поне така твърдяха последно, а преди дни празнуваха годишнина от сватбата си.

 

Продуцентът и водещата на някогашното предаване „Море от любов” по Би Ти Ви са се разделяли, но до официален развод така и не стигнаха. Във времето от страна на Денис Ризов, който повече живее в Тампа, САЩ и се занимава с различни бизнес дейности, изглеждаше, че има топлота и привързаност към Наталия, но отношенията им не са съвсем като на съпрузи.

 

Затова бе голяма изненада, когато блондинката акцентира в Инстаграм на пъстроцветен букет с картичка, който получила от Денис на рождения си ден на 10 февруари. Объркване у някои вероятно е имало и когато в деня на влюбените на 14 февруари блондинката сподели клипче, в което показва снимки с мъжа си и дъщеря им, наредени в рамки на рафтовете на домашна библиотека. Посланието към кадрите пък бе показателно за чувствата на Наталия, която наскоро се завърна в ефир с интервю с Мануела Малеева за предаването „Денят започва” по БНТ. Нещо повече – Наталия обяви, че с Денис празнуват сребърна сватба.

 

„За тези 25 години заедно, изживяхме много, но това само променяше чувствата ми към теб, не ги правеше по-слаби. Дай Боже всекиму! Денис, ти си много добър човек! Ако трябваше да избирам пак – пак бих избрала теб, за баща на Вики! Обичам ви, много!”, написа Наталия.

 

Съвсем очаквано постът й предизвика противоречиви коментари. Имаше поздравления, както и припомняния, че все се говори за раздялата им, а ето, че празнуват годишнина от сватбата си. Наталия отговори с „благодаря” на честитките и с „Дай, Боже!” на пожеланието още дълго да празнуват заедно живота. Въпреки това май имаше някои неубедени, че Наталия и Денис са заедно в пълния смисъл на думата. Факт е, че така не се разведоха, но раздяла имаше.

 

„През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, семейството ни, детето ни. Всичко като че ли беше спокойно. И в един момент усетих, че тишината помежду ни започва да тежи”, сподели Наталия през май миналата година в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо за предаването „Събуди се” по Нова тв. Тя помолила Магърдич Халваджиян, който бе продуцент на предаването й „Море от любов” по Би Ти Ви за две седмици отпуск. Наталия и Денис заминали за Тампа и там тя научила, че има друга жена.

 

„Не беше просто другата жена, а беше проблем в нашите отношения. Денис ми каза: „Аз съм болен. Дай ми малко време да оздравея”. И аз чаках една година, която беше много трудна, защото продължавах да работя, да лекувам човешките отношения в моята работа и се опитвах да водя разговори с Денис до мига, в който усетих, че просто ще екслоадирам. Вероятно той е усещал същото, защото в един момент просто излезе от нас и повече не се прибра”, сподели Наталия. Тя уточни, че подробностите също са важни и изпускайки ги няма да е честно нито към Денис, нито към дъщеря им. И обобщи, че към днешна дата с Денис са в прекрасни отношения. Никога не са преставали да бъдат такива, иначе щели да се разведат. Само не стана ясно дали Наталия и Денис, които са заедно от 1993г., са приятели или са възстановили връзката си като съпрузи.

 

Наталия отдавна му е простила изневярата, но и той й поискал прошка. Тя смята, че също му дължала извинение, тъй като при проблем между двама души, и двамата имат вина. Нейната тя намира в това, че в определен етап вниманието й било насочено повече към работата, детето или родителите й. „И съм го накарала да се почувства нещастен, да потърси щастието някъде извън мен”, сподели Наталия.

 

Вероятно труден период за съпрузите е бил и този, в който се разчу за авантюра на Денис с дългокраката Виктория Ангелова, която се кълчеше в секси костюм на котка в шоуто му „Денис и приятели” по БНТ. През 2012 г. се заговори, че продуцентът-водещ се е разделил с красивата блондинка. В следващите месеци последваха слухове за нови гаджета на Денис. По време на пандемията пък се заговори, че продуцентът и съпругата му са се събрали. Двамата изкараха доста дълго време в САЩ, където Наталия замина, за да чака „зелена карта”. Имаше възможност да получи такава, тъй като дъщеря им Виктория е родена в страната на неограничените възможности и е американски гражданин. С последните си постове в Инстаграм пък Наталия определено даде да се разбере, че с Денис са все така заедно.

Източник: Уикенд