Наталия Кобилкина отново изтрещя и скандализира всички!Сексоложката Наталия Кобилкина

пак се изяви. Този път обаче тя буквално шокира повечето от дамите с това, което им препоръча. И то като безценен съвет за задържане на любимия мъж и как да бъдем съвършената му любовница. [caption id="attachment_411728" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина е балсам за слуха на всеки мъж[/caption] Ето какво съветва Наталия Кобилкина дума по дума, като точка 1 и точка 4 най-силно потресоха потребителките:

"1. Проявява инициатива. Не е тайна, че мъжът иска да бъде съблазнен и за него е важно, жената да му показва, че го желае и сама предлага да прави секс. Много хубаво е, ако след лека вечеря, тя го погледна в очите и да му каже: Миличък, искам да го смуча и след това да правим див секс.

2. Поддържана и красива. Мъжете не държат жените им да са като Анджелина Джоли, но държат да няма косми, да спортува, да е подредена, дрехите й да й отиват и да отговарят на неговите изисквания за красота и т.н. Жената има две основни задължения в живота: да бъде красива и да бъде щастлива! Това е!!!! Ако тя спазва тези закони, мъжете в нейния живот ще се грижат за останалото. 3. Готова за експерименти. Мъжете обичат и се възбуждат от новите неща. Те искат да пробват и да тестват. Затова искат жена, която постояно ги провокира да правят нещо ново. Нови пози, нови мeста, нови играчки, дори може би нови партньори. Бъдетe смели и помнете, жените обичат стабилност и сигурност, мъжете – да разширяват хоризонта на своите възможности. 4. Обича всички видове секс. Под всички разбирайте, че самата тя с удоволствие предлага да прави орална любов и с удоволствие преглъща, казвайки: мдам, много си вкусен! Също така с удоволствие прави анален секс. Бъдете креативни. 5. Казва за своите желания и дава обратна връзка. Мъжете не са ясновидци и те не могат да знаят какво искате от тях в секса. Затова е важно всяка жена кратко, точно и конкретно да му обясни какво иска и какво очаква от него. Освен това мъжете са умни и, ако им кажете какво и как ви харесва два-три пъти, те ще се научат и няма да ви се налага да им обяснявате едно и също нещо всеки път. След секса можете да споделите какво ви харесва най-много и какво бихте могли да направите по-добре. 6. След секс да не говори за отношения. За мъжете сексът е като спорт и няма нужда след като приключите да ги питате: ние сега имаме ли връзка или кога ще ми звънеш. Хубаво е просто да го похвалите и да му кажете комплимент, свързан с неговите мъжки качества (сила, увереност, най-добрият любовник и т.н.). Мъжете имат нужда от вашето възхищение", обяснява в блога си Наталия Кобилкина.