Наталия Кобилкина е категорична, че тези техники действат!Сексоложката Наталия Кобилкина

не спира да дава съветите си и да учи жените как да бъдат щастливи, богати и обичани. Е, в повечето случаи това става срещу солидно заплащане, но чат-пат има и безплатни уроци. [caption id="attachment_408552" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина гарантира, че така ще сбъднем желанията си[/caption]

Като този за изпитаните техники за чудеса. Наталия Кобилкина разкрива как се сбъдват желания и гарантира, че ще се получи на всеки. Стига да опитате. Ето и какво трябва да се направи според нея:

"Пожелай си невъзможното: Напиши списък с желания, но не просто с желания, а с фатално невъзможни за теб. Неща, които идея си нямаш как могат да се случат с теб.

Например да имам Порше или Бентли, да отида до Бора Бора на почивка, да се оженя за милионер, да сваля 30 кг с лекота, да си купя огромна къща на брега на океана. Запиши всички тези желания и кажи на глас: Аз имам… и четеш списъка.

Усети как се разширява твоето поле. Усети как започваш да си вярваш, без да знаеш как. Прави това поне 21 дни и ще видиш как в живота ти ще дойдат неща, които преди са били невъзможни. Пусни нещата: Често в нашия живот не се случват чудеса, защото просто няма място за тях. Сега ти предлагам да напишеш своите най-големи желания: искам да имам семейство и деца, искам много пари, искам нова работа и т.н. И сега си представи как между теб и твоето желание има едно въже, ти го държиш до себе си и не му позволяваш да отиде в небето, за да се осъществи. И просто с рязко движение на ръцете, сложени като гилотина и звук: Ха!, рязко скъсай тази връзка между теб и твоето желание. Кажи на глас: Пускам те в небето. Ако трябва това да стане – ще стане. Ако не – Вселената ще ми даде нещо по-правилно за мен. Доверявам се на Вселената. И издишай. Направи това 3 пъти. Молитва: Толкова е лесно и едновременно с това, хората толкова рядко използват този инструмент или го използват по грешен начин. Помоли се за благополучие на целия свят. Изпрати своята любов към всички, които имат нужда от любов и доверие в този момент. Своята сила към всички души, които взимат трудни решения. Изпрати своята вярност към държавата, в която живееш и към държавата, от която са твоите корени и произход. Помоли се за мир, за светлина, за любов. Тази молитва е стотици пъти по-силна от това да молиш да получиш нова кола или работа. Моли се за света и света ще се помоли за теб и при теб ще дойдат много чудеса", обяснява Наталия Кобилкина.