Сексоложката Наталия Кобилкина се възползва от нещастието на жените, за да живее охолно. Нейните клиентки са предино отчаяни стари моми, които не могат да си намерят мъж, а рускинята ги таксува брутално скъпо.

Един семинар за лекциите на Кобилкина струва цели 10 бона. Разбира се, това не е цената за един човек, а на целия семинар, т.е. тази сума се събира от всички слушатели на един семинар, а те са около 20.

Факт е, че Наталия тъне в лукс и пари, затова се разведе с лека ръка с гръцкия си съпруг, неговите пари вече не й трябват. Руската сексоложка има няколко фирми, през които преминават всичките й доходи. Едната от тях е регистрирала за миналата година оборот от цели 227 000 лв.

Изглежда, рускинята има доста ниска ценностна система и не я интересува, че печели на гърба на самотни и изстрадали жени. Тя раздава съвети, които дори не ги е изпробвала.

Например рускинята никога не е била омъжена за успешен професионално мъж, който разполага с много пари. Точно това преподава обаче, като по този начин на практика обрича старите моми да си останат сами, защотоги кара да имат все по-високи изисквания и очаквания от мъжете.

На практика Наталия Кобилкина, която скоро ще навърши 40 г., е една измамница и шарлатанка, която живее в охолство от глупостта на много самотни жени.

Източник: Crimesbg.com