Опасна е Наталия Кобилкина!

Като всяка уважаваща себе си жена гуруто по любовни въпроси никога не пада по гръб.

Рускинята умее да печели пари от въздуха, като учи наивните дами как „да хванат милионер“, да „направят мъжа си милионер“, с „мощни св@рки как да чистят карма“ и какви ли не чудеса на уменията да ловне богати мъже.

Само че нито един от двамата й съпрузи нито е богат, нито го направи милионер.

За сметка на това брюнетката не спира да се хвали с новото си гадже. Младокът вероятно няма и 30, а кака му Наталия здраво го е оплела в мрежите си.

 

„Е, може някога с Такис отново да се съберем, като поостареем и си свършим трансформациите. Само че сега не мисля да се обвързвам отново, а да се радвам на свободата, любовта и изобилието си“, дебело подчертава с@ксоложката.

Кобилкина споделя, че достатъчно време, цели 19 години е поживяла в бракове и не иска повече да „харчи“ и ден повече като семейна.

Наталия Кобилкина не ще да чува за брак!Какво призна за мъжете си

Първият й брак с Делчо продължил 11 години. Но любовта изчезнала  и всеки поел по пътя, орисан от съдбата си. С Такис живя в брак 9 години, като създадоха единствения си син.

Но двамата имали голямо его, което не успели да прескочат и затова решили да се разведат. Сега обаче и с двамата си бивши съпрузи била в прекрасни отношения.

„Това не го постигнах лесно, много работих това да се случи и успях“, не забравя да се похвали Кобилкина.

Източник: Crimesbg.com