Денди захапа жестоко сексоложката Наталия Кобилкина!

Ексцентричният Денди явно си няма друга работа, освен да си намери жертва, която да смачка. Наталия Кобилкина е тази, която сега падна под ножа му. А причината за това е изказването й, че "от всеки малък членчик може с лекота да направи голям боздуган”... [caption id="attachment_422973" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина подигравана от Денди[/caption] „Аз и госпожа Кобилестата ще ви помогнем да се поотпуснете, ако сте свенливи. Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш малък, намръщен членчик. И след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен, много мощен жезъл, бе направо боздуган. Ха-ха-ха. Затворете очи и се насладете. Разнообразието, което предлагаме, е огромно. Латино лизачи от Коста Рика, загорели морячета по ваш вкус. Яки американски войничета, празнещи се върху чужд флаг и жени, предлагащи секс с полицейски палки, улау! Предлагаме и секс с костюмари с три четвърти чорапи в офиса. Сред нашите участници има и политици със загорели тела. Понякога арена на секс изявите им стават телевизионните студия, друг път предават директно от Бюрксел.

Ние ще ви научим на всичко – турско хоро, еротична поплювка, тройка с воайор и четворка с маструбатор, ще се насладите на разпалващо чикибийство и перфектен фистинг”, гаври се с Наталия Кобилкина подпийналият Денди.

И не пропуска да намекне, че „госпожа Кобилестата” владее всички тънкости на занаята и може да преподава уроци дори и на свенливи гейове, че и да ги върне в правия път на хетеросексуалността. „Мега продукцията” на ексценттричния писател е озаглавена „Шампаненият Денди”. Любомир Милчев, както се казва по паспорт чешита, вече е заснел няколко еротични обръщения не само към Кобилкина, но и към някои от водещите ни политици. Докато разкрива тайните на древния занаят, той еротично сваля ризата си, оставайки гол до кръста. Мъжка ръка гали телесата му с бяла ръкавица, а дендито цвили като кобила от умиление. Запознати издават, че писателя отдавна е взел на прицел Наталия и нейните щедри секс съвети. В тях не намирал нищо смислено и за това предпочитал да имитира рускинята, показвайки на обществото, че парите, пръснати по курсовете й, са дадени на вятъра от хора с комплекси. Любомир Милчев не се притеснявал от реакцията й, защото бил готов да й каже право в очите какво мисли за подобни лекторски курсове по щастие и оргазъм, реализирани в различни точки на широкия свят и у нас, пише вестник "Уикенд".