Наталия Гуркова с второ дете! Радостта й е голяма! Щастието на фотомодела в живота вече е видно за всекиго!

Една от най-популярните и успешни модели за България е именно Наталия Гуркова. Красавицата е омъжена за бизнесмена от сръбски произход Джордже Михалевич от 2009 година. Скоро след това те стахана родители за пръв път на малката Джорджия, която носи името на своя баща, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_312494" align="alignright" width="300"]Наталия Гуркова е на седмото небе, щастието й е огромно Наталия Гуркова е на седмото небе, щастието й е огромно[/caption]

Неотдавна пред българските медии Наталия Гуркова сподели, че би родила и второ дете и че майчинството я прави щастлива жена. Това вече е факт. Без да го афишира много и да се появява често по телевизионни предавания, Наталия Гуркова вече си има и момченце - казва се Кристиян. Името е българско и детето е родено също в родна болница. Манекенката е избрала да роди именно в България, въпреки че цялото семейство е установено в ЮАР, където е бизнесът на съпруга й. Засега обаче Наталия е в България и се грижи за вече 9-месечния си син, който казва, че е прекрасен. Каката вече е на пет годинки и говори три езика - на майка си българския, от баща си сръбски и разбира се - английски.

Наталия Гуркова казва, че ще прекара известно време в България с децата и не уточнява кога ще се завърне в дома в ЮАР, там тя имаше и бизнес с бижута, за който не е ясно как се развива.

Пожелаваме щастливи мигове в България на красавицата Наталия Гуркова и децата й!