Натали Трифонова е наследница на умен род. Майка й е стоматолог, а баба й педиатър, но тя тръгва по друг път – път с по-малко усилия и повече пари.

Когато разбрах, че трябва да пипам трупове, се отказах да следвам „Медицина“, признава блондинката.

Към днешна дата е убедена, че е постъпила правилно, защото в телевизията взима много повече пари от един лекар. Освен това усилията, които полага, са много по-малко. Просто трябва да се поддържа красива. Именно външният й вид я сложи на екран.

Припомняме, че Натали започна като синоптичка, но вече е водеща на предаване. БТВ не се посвени да смени дългогодишния си кадър Петя Дикова с Трифонова в „Култ“.

Натали от малка е привлечена от славата. Още на 19 г. участва в „Шоуто на Слави“ в конкурса „Танцувай с мен“, където се появява с къса пола и горнище на бански костюм.

Не е тайна, че блондинката тренира танци отдавна. Това е нейното хоби. Другото й хоби е боулингът, който дори някога й е бил професионално поприще, но се отказва от него заради липсата на перспектива в този спорт у нас.

В момента Натали Трифонова развява дългите си крака в тв ефир и получава за това солидна сума пари. Това показва, че пътят на лесното, който е избрала, е бил правилният избор за нея, вместо да учи по 10 години като майка си и баба си. Очевидно ценностите й се простират дотам.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com