Оказва се, че за пръв път от близо две десетилетия насам, Натали Трифонова, е останала без гадже. Тя се е разделила с последния си приятел – шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой и към днешна дата е свободна, което не й се е случвало от първите години в гимназията.

 

За мъжете в живота на Натали Трифонова се носят легенди, а и тя не възпрепятства слуховете, тъй като от години крие с кого си ляга и до кого се събужда. Запознати обаче издават, че към момента, дори и да иска, блондинката няма какво да сподели. Наскоро тя се била разделила с Чой, връзката с когото продължила едва няколко месеца.

Двамата се запознали в предаването „Култ“ и искрата помежду им прехвръкнала веднага. Очевидно блондинката е била доста влюбена, след като за пръв път от години си позволи да публикува в социалните мрежи снимка с мъжа до себе си. Малко след това обаче, връзката е била прекратена.

 

Според шушуканията из коридорите на bTV, причина за раздялата е станала ревността на Чой. Той не оставял Трифонова да диша спокойно и непрекъснато следял кой й пише, кой й звъни, правел й проблеми за всеки телефонен разговор…

А тя заради професията си трябва непрекъснато да е на линия и да поддържа контакт с всякакви хора и по всяко време. Това често ставало причина за скандал, тъй като Натали категорично отказвала да изключи телефона си, за да се чувства Чой по-добре. Освен това той й държал сметка и за начина, по който се облича – не му било приятно жената до него да носи къси панталонки, впити роклички и да демонстрира прелести наляво и надясно.

 

Натали обаче нямала никакви намерения да се съобразява с ограничения от какъвто и да било характер. Освен това Чой имал сериозен проблем и с участието й в „Денсинг Старс“, където тя неколкократно каза на партньора си Димитър Стефанин „Обичам те!“.

Мотористът категорично отказвал да приеме, че тези думи са само за пред камерата и ги взел за чиста проба обяснение в любов. След няколко жестоки скандала заради късата й пола и погледите, които събира по улиците, както и поведението й пред камерите, дори се стигнало до физическа агресия от негова страна, твърдят запознати.

 

В миг на ярост, той й забил няколко шамара, което предопределило отношенията им. Блондинката прекратила връзката на мига и към днешна дата е сама за пръв път от 17 години насам.

Източник: Уикенд