Рокадата на водещите на сутрешното шоу "Преди обед" в понеделник по Би Ти Ви предизвика изненада сред зрителите. Деси Стоянова, обичаната водеща на предаването, не се появи на екран и бе обявено, че тя ще отсъства цялата седмица. Сашо Кадиев, екранната й половинка заяви, че предаването вече е негово, предизвиквайки още по-голямо чудене и любопитство сред зрителите.

Натали Трифонова седна в стола на Деси Стоянова

За да запълни празнотата до връщането на Деси Стоянова, Сашо Кадиев обяви, че всеки ден ще има различна красавица на диванчето до него. Така, в понеделник, Натали Трифонова се присъедини като ко-водещ. Тя се пошегува, че хората ще коментират, че само "Преди обед" не е водила още, но спокойно заяви, че това е само за днес и утре ще си отиде, а Сашо й отговори, че е толкова красива, че не може да я гледа.

Натали Трифонова седна в стола на Деси Стоянова - Снимка 2

Нестандартната рокада във водещите на популярното предаване със сигурност предизвика интерес и любопитство сред зрителите, които с нетърпение ще следят как ще се развива ситуацията и кои красавици ще се присъединят към Сашо Кадиев на екрана през следващите дни.

Причината Деси да я няма е, че излиза кратък отпуск, а успокоението на зрителите е, че 5 красавици ще я заместват, или както се пошегуваха – Сашо и ангелите.

Източник: lupa.bg