Синоптичката и водеща от Би Ти Ви Натали Трифонова си взе отпуск и замина за Рим с приятелки. Там, на 2-ри октомври тя отпразнува навършването на тридесет и втория си рожден ден.

 

И този път дългокраката блонидинка нажежи виртуалното пространство с оскъдни тоалети, които са нейна запазена марка. Тя публикува снимка в черна рокля, с дълбоко деколте и изрязана дълбока цепка. По-консервативните зрители се възмущават от честото и явяване в ефир с прекалено къси рокли, твърде неподходящи за синоптични прогнози. Със сигурност обаче, тя привлича мъжките погледи.

 

Натали Трифонова отпраши за Рим с приятелки

 

Явно е наследила вкуса и подражава на майка си, която продължава да се облича скандално и доскоро имаше връзка с чужденец, набор на дъщеря й.

С родителката й – стоматоложката Ванина са много близки и си споделят всичко, дори любовните проблеми. Изглеждат по-скоро като сестри. След много ранен брак и развод, Ванина се премества от Велико Търново в София и отглежда дъщеря си сама.

 

Понеже произхожда от род на медици, се е очаквало и Натали да тръгне по този път, но тя избира съвсем друга реализация. Работата и в телевизията започва почти случайно, в несъществуващата вече ТВ 7. От Би Ти Ви я забелязват, канят я на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство, и от там насетне кариерата и тръгва нагоре и популярността й расте ударно.

Източник: Уикенд