Натали Трифонова, която се забавлява в Гърция по време на отпуската си, е в компанията на колегите си от медията Ивайло Везенков и спортния журналист Димитър Тасев, който неотдавна се сгоди.

 

Хора от обкръжението им твърдят, че Натали не е в интимни отношения с никого от двамата, но са много добри приятели и често се забавляват заедно.

 

Натали Трифонова отпраши за Гърция с двама мъже, единият от които – прясно сгоден

Факт е, че откакто започна работа в bTV, Натали рядко има време за отдих. Сега обаче целият месец август е на нейно разположение, тъй като медията подготвя новия телевизионен сезон. Очевидно блондинката се възползва максимално от свободното си време. Запознати издават, че тя е много харесвана от колегите си и има доста приятели сред тях. Макар най-близката й приятелка да е Виктория Готева, тя не се присъединила към почивката в Гърция и разбираемо – отдала се е на меден месец, след като наскоро сключи брак с Евгени Димитров – Маестрото. .

 

Макар Натали да започна работа съвсем случайно в bTV, веднага прави впечатление още с първата си поява на екран както на зрителите, така и на продуцентите. Тя получава покана от медията, докато работила в несъществуващата вече ТВ7, където също казвала прогнозата за времето. Била поканена да замести Станислава Цалова, която по това време излизала в майчинство. Към днешна дата Натали се е превърнала в едно от най-разпознаваемите лица на медията.

Източник: Уикенд