Дойде ли краят на приказката между Евгени Генчев и Валерия Георгиева?! Но окончателният и реален край, защото тези двамата ги разделят и събират почти постоянно вече повече от година и половина...

Знаем, че те се влюбиха в "Ергенът" и реално са единствената двойка от общо трите сезона на формата. Повечето хора обаче са категорични, че не си подхождат и че Валерия е твърде егоистична и егоцентрична, за да направи който и да било мъж щастлив, камо ли чувствителният пианист.

Е, днес Генчев се оплака в мрежата и призна, че се чувства разбит и че се разпада, както психически, така и физически. Къдрокоското не скри, че му е много тежко, но не му остава друга възможност, освен да се стегне и да се "вземе в ръце", за да продължи...

За огромно щастие на феновете му с Вал обаче, това не се отнася до връзката им, а лично до него и състоянието му спрямо тренировките и физеческата форма. Евгени обясни, че е на 35 години и с всяка следваща година му става все по-трудно да тренира така, както преди.

"Много повече и по-тежки стават контузиите, много по-дълги и важни разтяганията и подготовката, като цяло тренировките не са така качествени", оплака се Генчо, все едно е пенсионер в залата.

Източник: Crimesbg.com