Азис май настъпи котето

Костинбродският славей заби яка плесница на Преслава, като я предпочете пред Галена. И го направи толкова демонстративно, че в мрежата веднага му скочиха.

Поводът се оказа двадесет годишнината на сцената, едновременно отбелязана от Преслава и Галена.

Да, Преслава и Галена са стартирали по едно  и също време кариерите си в „Пайнер“. Като в началото двете дори са делили една и съща квартира в столицата.

Те бяха дълго време близки приятелки, но годишната награда на музикалната фирма ги раздели завинаги. След което се опитаха да „слепят счупеното“, но с днешна дата така и не им се получи.

20 години на сцената Преслава празнува на топло. Чалга звездата отмаря с половинката си Павел Лазаров и малката им щерка Паола в Тайланд.

След като събра тен на плажовете там, тя прескочи и до Сингапур, където се радва на петзвезден лукс. В един от най-шикозните хотел, където нощувката започва от 1100 лева, а с допълнителна екстра-„изглед към градините на залива“, се оскъпява с още два стотака.

„С радост и гордост отбелязвам 20 години на сцената-20 години, отдадени на моята страст-музиката. Сякаш е сън, от който все още не искам да се будя.

Онова момиче, което просто иска да пее и да е само до вас,никъде другаде“, написа емоционално Преслава в профила си. И получи куп поздравления от колегите си Анелия, Джена, Галин и други.

Азис обаче не я зачете, а поздрави само към приятелката си Галена.

„20 години ни учиш какво е да си звезда!20 години на сцената!Обожавам те“, написа ромския славей.

 

Източник: Crimesbg.com