Наследницата на Ванга и дъщеря на великия шампион по борба Мехмед Пехливанов направи шокираща и страховита прогноза за страната ни!

Тази, която Ванга лично обяви за своя наследница - дъщерята на шампиона ни по борба Мехмед Пехливанов - Фидес Хюсеин, направи ужасяваща прогноза за страната ни. Великата пророчица с право е призната за наследница на Ванга, а талантът й е помогнал на полицията в много трудни за изясняване случаи като отвличането на щерката на Брендо - Лара, убийството на сестри Белнейски, ареста на медицинските сестри в Либия и много други.

Днешното пророчество на Фидес Хюсеин обаче не е сред добрите и започва със страховитото прозрение, че страната ни ще бъде разтърсена от политически убийства, които ще датират от ноември до февруари, когато мистериите около тях ще започнат да се разплитат.

[caption id="attachment_329049" align="alignright" width="300"]Ванга Наследницата на Ванга предрече политически убийства, наводнения и силно земетресение[/caption]

Не се знае срещу кого ще бъде покушението, но то няма да е срещу Бойко Борисов, който ще е отново премиер на България и царството му тепърва ще възкръсва. Лошото обаче е, че докато държавата ни успее да се отърси поне малко от кризата, ще стане чак 2018-та година. "Тогава ще започне доброто, а през оставащите дотогава години у нас битката между доброто и злото ще е все по-ожесточена. Господ обаче пази народа и страната ни", убедена е наследницата на Ванга.

Страшната й прогноза обаче вещае още природни катаклизми и ужасът, че Варна ще бъде буквално потопена под вода от предстоящи наводнения, които ще вземат много жертви. Земетресение и то силно, може да очакваме през 2015-2016-та година, което според Фидес Хюсеин, отново ще вземе невинни жертви.

"В България има 4444 пророка, чиято сила е голяма. Но не трябва да забравяме, че и дяволът има доста работа в страната ни и скоро не се кани да я напусне. Затова именно ще се сблъскаме с нови природни бедствия и ще дадем невинни жертви. Хубавото е, че и за нас има лъч светлина, а слънцето ще изгрее за българите от 2018-та година нататък", твърди наследницата на Ванга.