И дъщерята на известната актриса Искра Радева – Елена Станулова, не е успяла да устои на изкушенията на пластичната хирургия, при това до степен на прехласване.

Запознати издават, че наследницата на Радева вече изглежда плашещо, след като е успяла да се загрози доста сериозно с редица операции.

 

Известната наследница си е уголемила джуките до нечовешки размери. Хора от близкото й обкръжение издават, че дори Мара Отварачката би могла да й завиди за големината на устните й. Очевидно 37-годишната силиконка е пропуснала много важен факт – увличайки се по пластичната хирургия, се е състарила, при това видимо.

Тя има няколко корекции на носа, който не може да не се отбележи, че е миниатюрен на фона на гигантските й устни. Скулите й също са пипнати, а веждите й са вдигнати до средата на челото й, досущ като въпросителни знаци, което допълнително утежнява и без това стряскащия й вид. 

 

Припомняме, че щерката на Радева бе сред първите, сложили си силикон още преди бума на пластичната хирургия у нас. Станулова е върла фенка на филърите, ботокса, силикона, големите деколтета, кича и всичко лъскаво. Жестоката истина обаче е, че по този начин изглежда почти като 73-годишната си майка.

Източник: Уикенд