Илиана Раева може да приказва много, но и ходи много по мъже. Това гласи мълвата от повече от 20 години и явно има някакво основание за нея.

Една от най-известните изневери на олимпийската шампионка от Москва е с африканец. Неговото име е Серж Йофу и е добре познат на по-големите фенове на футбола.

Котдивоарецът, който към днешна дата е на 51 г., се подвизава в „Левски“ през сезон 1999/2000 и остави отлични впечатления с изявите си. Въпреки това обаче само след един сезон бе продаден.

Причината е аферата му с жената на тогавашния изпълнителен директор на „сините“ Наско Сираков. Отборът е на подготовка в Албена през февруари 2000 г., а по едно време там идва и Илиана, за да бъде с мъжа си. Тогава плъзва слухът, че са я видели да излиза разрошена от стаята на Йофу, който бил най-надареният откъм мъжко достойнство в „Левски“. Сираков бил в съседната стая.

Тази легенда за Илиана и Серж се предава от уста на уста вече повече от 23 години. Тя твърди, че е пусната от феновете на ЦСКА и няма нищо общо с реалността, но съмнението остава и до днес.

Според слуховете това е болна тема на Наско до ден-днешен. Говори се, че през последните две десетилетия той също изневерил на жена си, при това неведнъж, за да й отмъсти.

Като цяло за брака на Илиана и Наско се говори, че винаги е бил доста отворен. Имали са и други сексуални партньори, но никога не са мислили за развод.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com