Дъщеря им Данаила, която е още бебе, успя да събере отново Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева. Както знаем, двамата се разделиха и дори изтриха всичките си общи спомени в мрежите, при това съвсем скоро след раждането. А причината, както изтъкнаха близки до Бианкалана, били системните му кръшкания.

Е, днес се оказа, че Кристиана е склонила да даде втори шанс на половинката си в името на детето, но дали ще се получи, не се знае. Тя и Джино бяха засечени заедно в неговия ресторант в Драгалевци, където деляха една маса със Сами Хоссни и приятелката му.

Насила хубост: Кристиана Канева даде втори шанс на Джино заради детето, но скандалите не спират! (СНИМКИ)

Джино и Кристиана седяха един до друг, но очевидци разкриха, че дори по време на вечерята са си пускали "отровни" погледи и са се "хапели" вербално. Това си личало за околните, като Канева изглеждала сърдита или по-скоро обидена.

Насила хубост: Кристиана Канева даде втори шанс на Джино заради детето, но скандалите не спират! (СНИМКИ) - Снимка 2

За скандалите и кавгите между тях говорят и познати на Джино, които не са убедени, че двамата ще успеят да скрепят семейството си след толкова "чупене и лепене".

"Това не им е първата раздяла, на няколко пъти късаха и се събираха преди бебето. Защо ли си мислим, че ще останат само с напъните... няма как да преодолееш и наистина да загърбиш "пукнатините" в отношенията си с партньора", казват запознати.