След като напусна „Игри на волята” Даниел, който бе отстранен от Денислава направи  сензационни откровения. Призна  дали е ходил без бельо и какви интимни преживявания е имал.

Напусналият Дани от „Игрите” бил без боксерки на съвет (Призна, че имал мокри сънища с Моника –Шок откровения)

Викингът призна, че никога не е бил на битка без гащи. Това му случило по време на един съвет. Когато от Стопанството трябвало да се съберат край огъня при Ралица Паскалева. Имал един единствен чифт боксерки, които още не били изсъхнали и той обул клина си на голо.

Да припомним, че Дани е 34 годишен и живее в Стратфорд. Учил е агрономство и работи за голяма британска фирма, като отговаря за хиляди декари, насадени с тикви и грах.

Напусналият Дани от „Игрите” бил без боксерки на съвет (Призна, че имал мокри сънища с Моника –Шок откровения) - Снимка 2

Дани преди 10 години и сега

Няма половинка защото  е разведен, но твори любовна лирика. Хората често казват, че им прилича на викинг.

Напусналият Дани от „Игрите” бил без боксерки на съвет (Призна, че имал мокри сънища с Моника –Шок откровения) - Снимка 3

Запитан кой според него е най-слабия играч от племето му, Дани отговаря, че това е Ники. Защото най-малко е комплексен.

На въпроса кой е най-секси този сезон в „Игрите” той споделя, че според него е Ива. Още по-интересно става когато трябва да отговори имал ли е мокри сънища с някоя от жените. А той отвръща с да, с Моника, но е категоричен, че няма да ги разкаже.

След, което следва още един интимен въпрос, дали се е самозадоволявал по време на участието си.Даниел откровено призна, че му се е случвало 2 пъти, но само в лукса на Резиденцията.

Източник: Телеграф