Владо Карамазов показа, че не му пука

Актьорът приема с лекота тежките изпитания на живота.Той обаче показа, че е над нещата и бързо умее да се приспособява.

След като го изритаха като водещ от шоуто за оцеляване в Доминикана, Карамазов показа отново, че умее да приема и загубите. Той се щракна как яха магаре  и вероятно обикаля селцата в любимата си Родопа планина.

Звездата винаги е споделял, че обича да отмаря сред природата, а така се „зарежда“  и за любимата си страст-фотографията.

Напук след гаврата от шефовете  на „Сървайвър“: Ето какво яхна Владо Карамазов!(Фото)

Това, че продуцентите  грозно го отсвириха като водещ на „Сървайвър“,си получиха заслуженото от зрителите на формата. Те си искат Владо Карамазов, а неговия заместник Ваня Джаферович с всеки един епизод получава все по-голям хейт.

„Хайде, връщай се в „Сървайвър“, ти си любимия ни водещ“,“Сървайвър“ не е същия без теб“,“Евтиното излиза скъпо“, са само част от коментарите на феновете на шоуто, желаещи Карамазов отново да застане пред камерите и да замести екс футболиста.

Както стана ясно, хърватина се цанил за водещ на „Сървайвър“, като клекнал на пет пъти по-нисък хонорар от актьора. Владо Карамазов се договорил за сто и петдесет бона и макар да приели претенциите му, шефовете на шоуто „намерили“ Джаферович, който приел по-ниската тарифа.