Димитър Рачков току-що удари половин век и явно възрастта си казва думата. Водещият и комик така се е умилил покрай факта, че животът тече неусетно и младостта си отива, че вече драпал да има второ дете. Разбира се, от настоящата си половинка Анита Димитрова.

Знаем, че Рачков вече има едно голямо момче от първия си брак, а с Мария Игнатова така и не си направиха бебе, макар да бяха дълги години заедно. Тя не искаше, а и така се бяха разбрали. Плюс това Мария е жена с изграден характер, докато Анита е още твърде млада, коментират близки до Рачков.

"Той прави всичко възможно, за да я забремени и го е казвал, не я лъже, за да стане уж случайно. Проблемът е там, че самата Анита не иска бебе и не е готова за това, което за нея е съвсем нормално. Та тя е на 23, да не живеем във времената на прабабите й?! Иска да си поживее, не й се сменят памперси", разкриват източниците.

Димитрова обаче си давала сметка и че ако много дълго отлага и се дърпа на Митето, той може да я остави и да си хване друга, която да му роди бебе. А така ще изпусне и "златната кокошка", каквато в много отношения е Рачков. Така че дали двамата ще дундуркат скоро пеленаче, ще видим.