Още една червена точка ще си лепне Евгени Генчев и ще покаже, че е мъж със собствени решения, а не момченце, изпълняващо нарежданията на майка си. Както знаем, тази вечер, на финала на "Ергенът", Валерия Георгиева и Елена ще се срещнат с родителите на пианиста.

В имението ще дойдат майка му е баща му като първата ще успее да вбеси не само зрителите, но и собствения си син. Докато таткото на Генчев изглежда мил, спокоен и уравновесен човек, то майка му е ужас. Потребители коментират, че госпожата изглежда злобна и жив диктатор, а причината за това е тонът, с който говори на участничките. Че и има наглостта да ги пита дали щели да кръстят детето си на нея... Потрес!

Напрежение между Евгени и майка му: Тя харесва едната финалистка, той избира другата! (вижте как ще й се опъне)

Не стига това, ами въпросната госпожа Светла Генчева харесвала повече едната от финалистките - Елена. Тя твърдо заявила това на сина си, но тук вече на Евгени му паднало пердето и отсякъл: "Не! Ти може да харесваш която искаш, но изборът е мой. И съм избрал нея!".

Разбира се, става дума за Валерия Георгиева, която ще бъде и неговата любима и избраница в края на формата. А дали двамата ще останат заедно и за колко време, когато целият този цирк привърши? Дали ще имат сватба и ще създадат семейство?... Тези и други въпроси ще останат отворени поне за около седмица, след която ще се дадат отговорите за феновете им.