Диляна Попова този път си отряза пътеките към Асен Блатечки завинаги!

Младата родилка Диляна Попова може горко да съжалява. Защото без да мисли, тя направи непростимото и завинаги си отряза пътеките към актьора Асен Блатечки. След думите, които чу за себе си, чаровникът на родното кино е повече от удебен, че е взел правилното решение да остане със съпругата си Катерина Горанова и 14-годишната си щерка Катя.

Оказа се, че само преди седмица Диляна Попова е седнала с най-добрите си приятелки на кафе в столично заведение, докато разхождала малкия Борил в количката. И там, пред дружките си, тя обяснила надълго и нашироко, че е направила верния избор за баща на детето си, защото Асен Блатечки не спирал да харчи пари по нея и детето.

[caption id="attachment_329132" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова направи немислимото към Асен Блатечки[/caption]

"Казах ви още тогава - любовта не е важна, когато искаш да станеш майка. Не можех цял живот да седя и да чакам принца, биологичният ми часовник тиктака. Асен може да не става за мой съпруг, но за бъдещето на детето ни е перфектен. Досега вече е пръснал близо 10 000 за Борил", бъбрела Диляна Попова, без да си даде сметка, че думите й скорострелно ще станат достояние на Асен Блатечки от една "услужлива" дружка.

Факт е, че Асен Блатечки не лишава сина си от нищо, както винаги досега е правил с щерка си Катерина. Малката учи в скъпо училище в Бояна, от малка ходи на уроци по тенис и чужди езици, и получава всичко, което поиска от тате.

Вероятността обаче Диляна Попова да се е хванала с него само, защото е видяла в лицето му добра партия, така вбесило Асен Блатечки, че той няколко дни тотално отсвирил манекенката и дори не отивал да види сина си, за да не се засече с нея.

"Асен Блатечки е истински мъж и мрази използвачите, под каквато и да било форма. Всичките му приятели обаче страшно се радват, че още от лятото той избра да се върне при семейството си и да остане с Катерина. Той не е човек, който ще загърби родното си дете, затова Диляна може да е спокойна, че винаги ще се грижи за Борил. Очевидно обаче за тях двамата бъдещето свърши", коментират колеги на Асен Блатечки от театъра.