Русото изкушение доказа, че има характер и то какъв...

Русото изкушение Златка Райкова показа, че колкото и да опитва, послушна и кротка девойка няма да стане. Характерът си е характер, а при нея е цяла експлозия. Новото потвърждение е, че Злати успя да си отмъсти на един от най-големите си врагове.

А техният брой отдавна надхвърля пръстите на двете ръце. В случая обаче говорим за поп фолк иконата Азис, или Василка, както го наричат повечето. Наясно сме, че Злати и Азис имаха огромни скандали преди година-две, а където и да отиде, Азис не спира да дрънка обиди и глупости за хубавицата.

zlatkaПоследното му изказване дори директно я запрати в пандиза. Е, ето че Райкова реши да си го върне. И признаваме, че го направи по най-хитрия и подходящ начин - с иронично намигване.

Тези дни Райкова официално заяви, че не смята да "претопля манджата" с певеца и че давността на кавгите им отдавна е изтекла.

"Последното, от което се вълнувам, е какво говори Василка. Всеки има правото да го прави. Важното е, че вместо да се пръскам от яд, аз се кефя на парчетата му и дори си танцувам. Сами си отговорете кой в този случай е по-засегнатият?!", саркастично подхвърли Злати и отново не пропусна да натърти, че за нея Азис е просто "плоча", музикално развлечение.

А злите езици бързо изклюкариха, че изказването й е подействало като ледена струя на Азис, който побеснял наново.