Хората можем да бъдем наистина жестоки и то още от деца. Доказателство за това са и Милена Соколова, и Виктория Асенова от "Ергенът". На първата са се присмивали и са смазали самочувствието още в началното училище, а на втората цялата мрежа се скъса да прави мемета и да се подиграва.

Като цяло, снимките на Виктория, наречена Цър Пър, са основно с два акцента - или ще наблягат на повехналата й кожа, осеяна с петна от пъпки, или ще дебнат, за да уловят онзи момент, в който едното й око е отворено, а другото не.

Асенова изглежда странно, а мнозина я наричаха "бангьоз" и още ред неприятни неща. Ето че тя най-накрая проговори, но дали каза истината?!...

Според запознати, проблемът на Викито е така наречен "мързелив клепач", който е явно по-отпуснат, мускулите му не работят толкова добре, колкото на другия и следователно очите реагират различно във времевия период.

По думите на Асенова обаче това не е така, ами тя просто обичала да "намига", да си затваря едното око, когато се шегува или се вълнува от нещо. "Нямам други ядове, това си ми е навик", казва Цър Пър, но потребителите не й вярват.

Колкото до развитието на отношенията й с Алек Младенов, тепърва ще видим дали ще им се получи...

Източник: Crimesbg.com