Едно от най-известните и дългогодишни лица на БНТ - Мира Добрева направи това, което вече никой не очакваше от нея. А именно - призна за окончателната си раздяла с мъжа на живота си - Жоро Торнев, с когото не живеят под един покрив от доста време.

Странното е, че въпреки раздялата си, двамата още нямат официален развод, а самата Мира не се чувства толкова решителна, за да подаде иска за разтрогване на брака първа. Въпреки това обаче тя буквално взриви с признанието, че двамата с Торнев нито се виждат, нито се чуват... нищо!

"Не се търсим с Жоро, не знам какво става с него, нито той с мен. Да, развод на практика няма, но сме по-чужди и от разведените. А на мен ми се искаше да имаме цивилизовани и човешки отношения - и заради себе си, но най-вече заради децата. Възхищавам се на хора, които умеят да постигат този баланс", признава Добрева.

Последно двамата с Торнев са били заедно и даже са се държали за ръце, когато изпращали сина си на 15 септември. А месец по-рано Торнев се появил и на юбилея от 50 години на Мира.

Знаем, че през годините режисьорът редовно кичеше с рога главата на водещата, без да го е еня, че тя го обича и страда. Двамата бяха дори разделени за кратко, за да може Торнев да се промени и да осмисли поведението си, но и това явно не им е помогнало.