Емилия е съкрушена от болката, причинена от съпруга й!

Емилия е съкрушена от болката, която й причини не друг, а любимият й съпруг Коко Динев. А той на свой ред доказа, че вълкът може да мени козината си, но нрава не. Това, което причини на предишните си чалга благоверни, Динев направи и на Емилия - или поне започна.

Певицата е бясна, след което избухна в плач, заради грубия отказ на мъжа й да прекара Деня на влюбените Свети Валентин с нея. Емилия е в шок от решението му и вдигнала невиждан скандал - такъв, че чак къщата се тресяла, разказват близки до певицата, цитирани от вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_307698" align="alignright" width="300"]Емилия вдигна луд скандал на мъжа си Емилия вдигна луд скандал на мъжа си[/caption]

Крясъците на Емилия обаче подействали тъкмо обратното на очакванията й и вместо да разтопят сърцето на Коко Динев и да го накарат да се свие виновно в ъгъла, той се разлютил на свой ред. Бизнесменът повишил тон и заявил на съпругата си, че капризите и женските й номера пред него не минават. След което тръшнал вратата и зарязал Емилия сама в спалнята.

Приятелки на Емилия разказаха, че тя изляла цялата си душа пред свои довереници, като хлипала и "благославяла" Динев. Певицата не може да се побере в кожата си, че нейните колежки почти до една ще прекарат Свети Валентин с гаджетата си и то на скъпарски курорти, а тя няма да види дори очите на своя съпруг. Който избрал работата пред нея.