Любовта между Годжи и Цветелина Грахич датира от повече от година!

Годжи най-сетне се нави да направи голямата крачка в живота си, а именно да признае публично любовта си към далеч по-младата колежка Цветелина Грахич. И това стана докато двамата са на турне в САЩ. Дясната ръка на Слави Трифонов и босненската чаровница решили, че е вече време да спрат да се крият и обявили любовта си пред всички. За това разказаха организатори на изявата им зад Океана.

Годжи и Цветелина Грахич спокойно демонстрирали колко са влюбени, като непрекъснато се прегръщали и целували пред очите на всички. Нещо повече - Годжи предложил брак на Грахич на най-необичайното място - сцената.

[caption id="attachment_310639" align="alignright" width="300"]Годжи и Цветелина Грахич са наистина сладка двойка, убедени са феновете им Годжи и Цветелина Грахич са наистина сладка двойка, убедени са феновете им[/caption]

Пред очите на стотици зрители той попитал Цветелина Грахич ще се омъжи ли за него, а тя веднага скочила и го прегърнала силно, очевидно развълнувана. "Годжи го направи много хитро. Хем го изтърси на шега, хем заяви, че иска да му стане булка, та поне веднъж да я види облечена в рокля. Очите му обаче издаваха друго, а начинът, по който потреперваше, беше показателен за това, че предложението му е напълно сериозно. Знаем ги, че и двамата са шантави, ясно е, че и предложението за брак, та и сватбата им ще е щурава работа", разказват очевидци от организаторския екип.

Припомняме, че връзката между Годжи и Цветелина Грахич започна преди около година, докато Годжи още ближеше раните си от балерината Станилсава. Двамата имаха дългогодишна връзка, но танцьорката го заряза, без да й мигне окото заради млад футболист.

Дълго време Годжи беше като в несвяст и се бореше с депресията, а единствената, която успя да го разсее и да върне усмивката му, беше палавата Цветелина Грахич. И макар че разликата в годините им е близо 20, двамата са си паснали толкова добре, че са просто неразделни. А феновете с нетърпение чакат големия ден на сватбата им.