Глория взриви нета с неочаквана снимка. На нея тя е с мъжа, който е съсипал живота й и я е карал да плаче с горчиви сълзи. Не, не става дума за младока Добромир Добрев, с когото са отново заедно и явно всичко върви по мед, а за родният й баща.

Знаем, че с родителката си - Пенка, певицата е страшно близка, а на бащата и името му е неизвестно, примата не го спомена. Същият този човек от снимката, вече възрастен, изоставя нея и жена си, докато Глория е съвсем малка и изобщо не се интересува от нея.

Направи го: Глория показа мъжа, който е съсипал живота й! (СНИМКИ + подробности)

"Помня някакви страшни скандали, заради които често нашите ме "командироваха" при баба и дядо. Детството ми не беше толкова слънчево и прекрасно, погледнато от този аспект", казва Глория.

След това баща й си тръгва и изобщо не се обажда години наред. Това и тежи неимоверно, но ето, че възрастният мъж внезапно се е "усетил" и е потърсил щерка си. А тя, както личи от фотоса, му е простила или поне прави усилия да прости стореното.

"Аман от такива тъпаци! Гледат си живота, а като одъртеят и ги хванат болежките, изведнъж се сещат, че имат деца. Щото да ги гледат... Ужасни са", коментират в нета.