Честит да й е поредният рожден ден и да е здрава! Силвена Роу чукна 56 лазарника преди ден и за празника си подари нещо наистина неочаквано. Или по-скоро го подари на последователите си...

Кулинарката излезе в мрежата с пост за любимия й биохакинг, към който буквално се е пристрастила и го придружи със своя снимка по... ами почти по натура. На фотото Силвена е толкова разголена, че под сутиена й се подават солидни части от бюста като ефектът е целенасочен и умишлен (не смятаме, че чашките й се малки).

Направи го: 56-годишната Силвена Роу се показа г@ла! (МРЕЖАТА КИПИ - СНИМКИ)

По-надолу можем да видим целия й корем и талията, които - е, не са като на модел на Виктория Сикретс, но за възрастта й изглеждат добре. Макар да бе наясно, че ще скандализира мнозина, Роу остана спокойна и хладнокръвна като обясни на зрелите жени, че щом тя може да изглежда така, то значи всички останали също могат.

"Едно трябва да запомните и чакайте резултати до месеци - яжте умерено и то домашна храна, движете се много и поне 4 пъти седмично тренирайте нещо, дори и да е малко. Общувайте с готини хора, а енергийните вампири ги изритайте от живота си. Обичайте себе си и си отделяйте време за вас самите. И не последно - опитайте се да спите добре и поне по осем часа", казва рожденичката.