Силиконка забърса гаджето на Мис Силикон

Мис Силикон 21 Жасмина Стоичкова доскоро се фукаше с богато гадже. Тунингованата мадама не разкри кой мачка чаршафите с нея, а само даровете, с които я обсипва. Веднага след като грабна короната и ваучер за ремонт на носа си, двамата отпрашиха в Турция, за да се оперира. След като се върнаха от воаяжа, тунингованата мадама се изфука с подаръците, които получила от гаджето. Той обсипал любовницата си с дарове за 50 бона, които лично Стоичкова показа в мрежата.

Вероятно това е предизвикало завистта на колежката й Кати Дойнова, която зае второ място в конкурса Мис Силикон миналата година.

Силиконката се прочу като участничка в „Мис Плеймейт“, още като тийнейджърка. И разбира се, като една от многобройните гаджета на покойния Христо Сираков.

Кандидатката за Мис Силикон не спира да задръства мрежата с гадости и откровените си вулгарности, които върши в кревата.

Наскоро тя се похвали, че е  свила и гаджето на Мис Силикон Жасмина Стоичкова.Двамата отпрашили на романтична почивка. А Кати Дойнова побърза да се снима и качи в профила си фото на един от най-тузарските хотели, където нощувката удря фантастичните 2600 лева на вечер.

„Не може цял живот да прецакваш хората. Каквото повикало, такова се обадило“, написа под фотото палавата брюнетка. Но не уточни дали с тези думи е захапала  бившата си приятелка.