Нежното гласче на поп фолка - Емилия подпали цялата мрежа като се показа по-напращяла от всякога. Признаваме, че досега не сме я виждали с толкова пищни и апетитни форми, които дължи на вкуса на съпруга си - Жорж Башур.

Както знаем, той си пада по женствените и заоблени извивки, а Еми няма нищо против да му угоди, още повече, щом може и да си похапва сладко, без да се тормози с глад и диети.

Напращя отвсякъде: Емилия качи 15 килограма, мъжете охкат: "Ще те скъсам!" (харесвате ли я така - СНИМКИ)

В мрежата певицата пусна два свои фотоса, на които е и облечена в рокля, която още повече подчертава наедрелите й форми. Вместо да я корят обаче, потребителите, особено мъжете, откачиха. Буквално!

Напращя отвсякъде: Емилия качи 15 килограма, мъжете охкат: "Ще те скъсам!" (харесвате ли я така - СНИМКИ) - Снимка 2

"Ох, ще те скъсам, само да ми паднеш!", "Ела насам, хабиби!", "Ей това е жена, да искаш да я побъркаш в леглото, а не хърбите, дето само кокали и кожи им висят"... Тези и други коментари разбуниха духовете и определено са накарали певицата да се изчерви.

Дали Башур ги чете, това е друг въпрос, но за разлика от мъжете, дамите не бяха така добре настроени към пищните прелести на Ема. Някои от тях я обвиниха, че се е запуснала и преди е била в много по-добра форма.

"Еми, вече не си първа младост и ако надебелееш сега, ще свалиш килата доста по-трудно, така че внимавай с папкането", пишат й завистнички.