Нанси Карабойчева не се чувства добре напоследък и ще посети лекар още в понеделник!

Съмнения за евентуална бременност на Нанси Карабойчева накараха Добромир Димитров да трепери. От известно време Мис България 2013 не се чувства много добре, а освен това месечният й цикъл закъснявал с няколко дни, издават близки приятели на блондинката. Има огромна вероятност хубавицата да е бременна, което няма да е идеалният вариант за гаджето й. Добчо още не бил готов за брак, камо ли за бебе, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332646" align="alignright" width="300" class=" "]Нанси Карабойчева може да се окаже твърде рано с бебе на ръце Нанси Карабойчева може да се окаже твърде рано с бебе на ръце[/caption]

"Притеснявам се за нея. Много обича Добчо, но вижданията им за живота се разминават. Той си представя, че тя ще го чака едва ли не до 30-годишна възраст. Трябва да разбере, че жените се развиват по-бързо." - споделя приятелка на Нанси Карабойчева, която пожела да не издава името си.

[caption id="attachment_332647" align="alignleft" width="200" class=" "]Добчо и Нанси Добчо и Нанси[/caption]

Аргументите на Добромир Димитров не били свързани пряко с любимата му, а с това, че в момента приоритет му е волейболната кариера. От скоро Добчо започна да се налага повече в националния тим и за него вече се говори все по-усилено. Той все още е млад, но не искал странични ангажименти да му повлияят на развитието като волейболист.

"Добата обожава Нанси. Говори само за нея, лудо е влюбен. Все още обаче за повече и двамата не са готови." - признава приятел на волейболиста.

Нанси Карабойчева никога не си е правила планове да ражда в скоро време, но ако в действителност се окаже, че е бременна, тя би била доста щастлива. Още в понеделник смята да посети гинеколог, тъй като нямала никаква вяра в домашните тестове.

"Тя е родена за майка. Толкова е грижовна и всеотдайна, че понякога имам чувството, че е по-голяма на години от мен, а е точно обратното." - разкрива още приятелката на Нанси.

В крайна сметка любовта е най-важна, а щом двойката е влюбена, всичко останало се постига.