Нана Гладуиш си живее живота в Америка и няма никакво намерение да се завръща в България, за да води отново „Съдебен спор“. Тя е категорична, че кариерата ѝ на тв водещ на този етап е приключила. В момента се наслаждава на спокойствието на луксозния си дом в Маями бийч, на 8 минути пешеходно разстояние от плажа, и се грижи за сина си, който тренира професионално тенис.

„Мога да твърдя, че нашата къща, която си купихме, ехубава, голяма и модерна. Живеем в Маями бийч, на осем минути пеша от плажа“, обясни Нана Гладуиш. Просторния си и красив дом е обзавела с помощта на дизайнери.

„В Маями имаме пет спални и шест бани. Къщата е заобиколена от двор. В предната част е басейнът, а в задния двор имаме прекрасна градина, където е и барбекюто. Иначе казано, става и за купони, и за приятелски вечери. Общо взето, къщата е достатъчно голяма, когато имаме гости, особено с преспиване, да не си пречим“, казва Нана.
Единствените снимки на къщата отвътре са от живото излъчване по Нова тв преди няколко месеца, когато Нана поздрави екипа на „Съдебен спор“ от дома си в Маями. Но това не бил единственият имот, с който семейството разполагало. Нана и съпругът ѝ Джонатан Гладуиш имат и пентхаус в Испания, в модерен район на Марбея, където е пристанището Пуерто Банус. Там ходят през лятото.

Оказа се, че съпругът на Нана Джон Гладуиш също не работи. Мъжът на бившата водеща се превръща в мултимилионер, след като преди няколко години решава да продаде бизнеса си – компания за консултантски услуги, срещу огромна сума, с която могат да живеят още дълги години. Компанията е имала над 1000 служители, но в един момент Гладуиш решил, че му е време да се оттегли в заслужена почивка.


„Ние просто решихме, че каквото сме постигнали дотук в професионален план, за нас е задоволително и можем да си позволим да предприемем тази стъпка да се оттеглим от активна кариера. Цялото семейство обичаме топлото време. Затова през зимата сме в Маями, а през лятото – в Марбея“, хвали се Нана.

Източник: retro.bg