Росен Петров е напълно съсипан и не се интересува от нищо, изпадна в униние!

Бившият водещ и настоящ депутат Росен Петров си намери майстора. Дясната ръка на Николай Бареков изпадна в тотална депресия и униние след тежкия удар, който го срина. Защото въпреки парите, славата и високия си политически пост, Росен Петров се оказа сам като куче. А любимата му Карина Видолова го заряза, без да й мигне окото, разкриха близки до депутата.

Оказа се, че 23-годишната Карина Видолова, която Росен Петров преди около година се скъса да мъкне по телевизионни студиа и да представя за своя годеница, го изоставила още преди месец заради далеч по-млад и заможен господин от него.

[caption id="attachment_337125" align="alignright" width="300"]Росен Петров Росен Петров се върна при родителите си с подвита опашка[/caption]

Нещо повече - Карина директно заявила на натирения си годеник, че не издържа и ден повече със застаряващ чичко като него, който няма енергията дори да излезе вечер на ресторант, камо ли да се забавлява с нея по нощните клубове. "Карина уби Росен, съсипа го. Отношението й към него беше страшно грубо и той осъзна страшната истина - тя никога не го е обичала, а просто го е използвала", разкриха близки познати на Росен Петров.

Доказателство за това е, че Карина Видолова умело използвала връзките на известния си годеник, за да я представи в обществото и да й намери работа. Към момента Карина се изявява като журналист в един от клюкарските сайтове, но заплатата й е доста солидна. Работата й, разбира се, е намерена от будалата, който сега седи сам и изоставен в дома на родителите си.

[caption id="attachment_337126" align="aligncenter" width="300"]Карина Видолова добре изигра картите си с наивния годеник Карина Видолова добре изигра картите си с наивния годеник[/caption]

Да, това е самата истина - Росен Петров дори не живее като нормален мъж на средна възраст в собствено жилище, а се върна с подвита опашка при мама и тате в къщата им в циганския квартал "Филиповци".

"Това не можем да разберем. С всичките пари, които има още откакто работеше при Слави Трифонов, а сега и като депутат, как не успя Росенчо да си купи поне един апартамент, където да живее като зрял човек. Ами ходи да реве до полите на мама", коментират заядливо из светските среди на столицата.

Докато Росен Петров тъне в самотата си и ближе рани обаче, Карина Видолова не си губи времето. Въпреки че вече има ново гадже, тя редовно следяла Константин по време на участията му и не пропускала да завърти опашка покрай него.