Башар Рахал завъди ново и престъпно младо гадже в лицето на колежката си Любомира Башева. Тя е позната на зрителите от сериала "Откраднат живот", където играеше любимата на Наум Шопов - Нора Чилингирова. Башева е и племенница на златното ни момиче Лили Игнатова.

С Башар са заедно сравнително отскоро, а преди нея той имаше дългогодишна връзка с тунингованата поне десетки пъти Райна Караянева. Е, Люба е естествена, но се оказа и естествено ревнива - дотам, че на Башо вече му се разказвала играта, смеят се колеги.

Башева си показала характера при снимките на последния филм на Рахал, в който той се целува и натиска със Саня Борисова. Да, става дума за филма, който тя самата прави и в който малка роля има и бившият й Ники Илиев. Притеснен от ролята си със Саня, Башар Рахал сподели в ефир, че звъннал по телефона на Ники Илиев, за да му каже - брат, трябва да се целувам със Саня.

"Споко, Башо, знам! Не се притеснявай", отвърнал му Илиев, който е разведен със Саня отдавна. Самата Борисова разкри, че повече се притеснявала от целувките с Рахал, отколкото от бившия си.

Гаджето на Башар обаче още е несигурна в него, защото знае, че любимият й е имал много и готини жени в живота си. Любомира често давала воля на изблиците си на ревност, но Рахал я уверявал, че всичко е само във фантазията й.

Източник: Crimesbg.com